Nada Fish Pro Apa Rece Super Winter, 1kg
Este o nada specializata dedicata pescuitului tuturor speciilor pasnice de apa dulce in anotimpul rece,de toamna tarziu,iarna si toata primavara in apa foarte rece de dupa topirea ghetii, atunci cand apa are sub 15 grade, fiind recomndata pentru pescuitul la COPCA, are culoare brun inchis, un continut ridicat de condimente si ingrediente SUPER ACTIVE foarte atractante care trezesc repede simturile pestilor mai putin activi in sezonul rece, atragandu-i catre zona nadita, are o mecanica foarte activa facandu-si simtita prezenta inca de la contactul cu apa.
Se leaga foarte bine,dar se desface destul de repede,deci este potrivita si pentru pescuitul la feeder pe apa rece.
Este o nada specializata dedicata pescuitului tuturor speciilor pasnice de apa dulce in anotimpul rece,de toamna tarziu,iarna si toata primavara in apa foarte rece de dupa topirea ghetii, atunci cand apa are sub 15 grade, fiind recomndata pentru pescuitul la COPCA, are culoare brun inchis, un continut ridicat de condimente si ingrediente SUPER ACTIVE foarte atractante care trezesc repede simturile pestilor mai putin activi in sezonul rece, atragandu-i catre zona nadita, are o mecanica foarte activa facandu-si simtita prezenta inca de la contactul cu apa.
Se leaga foarte bine,dar se desface destul de repede,deci este potrivita si pentru pescuitul la feeder pe apa rece.
Recomandam ca nadirea sa se faca precis,momeala fiind plasata cat mai aproape de zona nadita, pestii au mobilitatea foarte scazuta pe timpul iernii pentru conservarea energiei.
PREPARAREA NADEI:
- puneti nada pulbere intr-un vas rotund si adaugati apa pentru
umectare (apa trebuie adaugata in 2-3 etape);
- pentru 1 kg de nada adaugati 400 ml de apa la prima umectare;
- lasati nada cateva minute sa absoarba apa, apoi umectati-o din
nou cu pulverizatorul amestecand energic in acelaÅi timp;
- verificati nivelul de umectare prin formarea unui bulgare in mana,
pana veti obtine consistenta dorita potrivit stilului de pescuit ales.
Aceasta nada actioneaza rapid in apa, eliberand granulele atat
la contactul cu apa cat Åi odata cu coborarea spre fund,
formandu-se astfel o coloana atractanta de particule Åi aroma,
care contine granule ce urca rapid Åi se dizolv