x

Te vei abona la alertele noastre


Va vom anunța când produsul este din nou disponibil


Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid & Caise, 500g

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate GDPR

Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid &...
Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid &...
Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid & Caise, 500g
Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid & Caise, 500g

Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid & Caise, 500g

Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid & Caise, 500g

TORNADO Method MIX este o noua serie de nade cu o tehnologie de productie unica, special optimizata pentru pescuitul cu method feeder-ul la crap. Aroma nadelor se potriveste cu cea a produselor TORNADO cunoscute.

Pachetul contine amestecuri de mixuri cu granulatie fina, bine conturate, dar fiecare dintre ele sunt complet diferite! Nu doar aromele, ci si culorile se schimba. Fiecare nada contine ingrediente complet diferite pentru cel mai bun efect!

HD19852
In stoc furnizor
18,00 lei
cu TVA Livrare in 48 ore!

 

Nada Haldorado Tornado Method Mix, Squid & Caise, 500g

TORNADO Method MIX este o noua serie de nade cu o tehnologie de productie unica, special optimizata pentru pescuitul cu method feeder-ul la crap. Aroma nadelor se potriveste cu cea a produselor TORNADO cunoscute. Pachetul contine amestecuri de mixuri cu granulatie fina, bine conturate, dar fiecare dintre ele sunt complet diferite! Nu doar aromele, ci si culorile se schimba. Fiecare nada contine ingrediente complet diferite pentru cel mai bun efect!

Fiecare punga de nada contine o punga mica cu micro pelete, colorate si aromate. Pescarul le poate adauga la nada de baza in functie de apetitul pestilor. In unele situatii, crapii sunt atat de reticenti sa manance, incat fiecare micro pelete colorat este o alarma, in timp ce in alte situatii, acestea sporesc trasaturile. Lasam la latitudinea pescarului sa le foloseasca sau nu!

Utilizare recomandata:

· Turnati 300 ml de apa (masurati exact!) peste nada apoi amestecati!
· Se lasa sa stea cateva minute, apoi se cerne fin printr-o sita cu ochiuri mici!
· Acum amestecati micro peletele colorate, daca aveti nevoie de ele!
· Daca pescuiti in ape mai adanci (mai mult de 2 metri) sau daca trebuie sa asteptati mult timp (pana la 15 minute) pentru trasaturi, adaugati ceva mai multa apa, pana la 50 ml, pentru a face nada mai lipicioasa. Veti simti cat de fina, cat de buna este consistenta nadei si cum se va pastra toata ziua. Nada usor de manevrat, lipicioasa, dar care se dizolva si se ridica rapid, la fel ca un mix de method feeder profesionist!

TORNADO Method MIX este disponibil in 10 arome: Fragute Dulci, Cascaval Rokfort, N-Butyric & Ananas, Turta Dulce, Mango, Usturoi & Migdale, Punch & Menta, Squid & Caise, Sipi 1 si Sipi 2.

TORNADO Method MIX - Squid & Peach

O nada foarte pescareasca, bogata in proteine, care contine si faina de calamar. Are, de asemenea, condimente de ardei iute macinat, ceea ce ii confera o aroma distinctiva si un caracter unic. Culoarea neagra a mixului, "fuzionata" cu aroma de piersica, a creat o armonie deosebita de gust si aroma. Cel mai unic si mai distinctiv membru al gamei, asteptam cu nerabdare unul dintre cele mai atractive mixuri ale noului an!

Caracteristici:

· Este optimizata pentru situatii dificile
· Ingrediente unice pentru cel mai bun efect
· Recomandata in pescuitul la method feeder
· Include si micro pelete colorate si aromate
· Efect de atractie intens
· Granulatie: extra fina
· Aroma: calamar si piersica
· Culoare: negru + pelete colorate
· Ambalaj: 500g
 

Arome disponibile:

· Fragute Dulci
· Cascaval Rokfort
· N-Butyric & Ananas
· Turta Dulce
· Mango
· Usturoi & Migdale
· Punch & Menta
· Squid & Caise
· Sipi 1
· Sipi 2

Tip
Nada
Aroma
Squid / Caise
Greutate
500g
No reviews
Produs adăugat la lista dorințelor